Sunday, June 14, 2009

Felicitación!!

Kenapa?..kerna aku telah berjaya m'lengkapkan log book O&G aku time oncall semalam.huahua..(*tepukan gemuruh utk aku-tenkiu2). Dr Ramli aritu mase kasi briefing O&G remedial mintak k'semua student2 k'syangan dia itu (eceh3..) conduct case paling kurang pon 2 kes. So semalam aku dan rumate aku, Zul (yg kebetulan kami sama2 t'paksa m'gadap semula posting O&G nie) berjaya dapat conduct 2 case. So alhamdullilah sgt2 sbb berkat usaha aku dan Zul m'nunggu dari ptg semalam hinggalah ke awal pagi td tidak sia2..Waktu sepatotnye ktrg oncall stat selepas waktu asar hingga le ke pkl 10.30 mlm.(itu waktu sepatotnye lah kan). Akan tetapi, aku dan Zul tidak pernah kenal erti mahu m'galah awal2. Kami pantang d'cabar dek waktu.Dengan itu aku dan zul b'tindak mencelikkan mata ktrg smp la ke pukul 6.30 pagi td!!!!.CAN U BELIEVE THAT?!!.BELIEVE IT!!.haha.

Bermula pd detik jam 4.30am la "we're back in bussiness..YES!!!". time before 4.30am mmg hampeh, ibu m'gandung bkn nk kate xde, ADE, mmg ramai,tp smua yg masok labour room lepas review ade yg kn kena admit wad la, kena masok PREM la, ad kena C-Sec & ad yg dh dlm labor room kn send to OT sbb prolonged labor dan bla,bla,bla (*sigh)..ibarat kata pakcik dlm ASTRO la "MCM2 ADA!!".huhu..So pada waktu itu, aku dan zul dpt conduct at least 3 kes each.SO MISSION ACCOMPLISHED!!.* sambil diirringi lagu limp bizkit - take a look around..

IA MERUPAKAN SUATU PENANTIAN YG TIDAK SIA2..


Isn't he looks cute?
this is the 1st baby that i conduct.hoho..
cam muka i x?.haha..


7 comments:

Monkey D Luffy said...

ko jadi doktor bidan?

wahhhhhh... kagum aku

F for FIR said...

muahaha..insyalah doktor dlm mase 1 tahun lg. =)

Leena Lee said...

X sama pun..jauh lagi comel muka baby tuh..hahah

Anonymous said...

hahah sama ouh!serious! :))

Anonymous said...

be a good doctor, future doc! :)

紅燒魚takesi said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

lin said...

視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,色情