Thursday, February 19, 2009

AKU memang.....

*courtesy - sedara fitry

- tika ku d'belai ombak, pilu?? no no no -
(=




Aku baru habis posting paediatric..huhu..repot aku tak hantar2 lg..hampeh!!..tp pape pon i have to struggle to finish it by end of this week. Kalau tak habis, silap bulan aku yang 'habis'..haish..YA ALLAH berilah aku kekuatan untuk siapkan report peds by end of this week. Tp aku ada 1 masalah besar iaitu (*selalu berlaku kala di hujung minggu yg indah) :
  • aku seorang pejuang 'game' yg sejati.sanggup bersengkang mata dari lewat malam hingga lah di kala ayam berkokok..huhu..klu lah dapat ku tukar tabiat ini..tp nk buat mcm mana, mungkin mmg diri ku ini dgn game dh sebati mcm ibarat buah kismis di dalam roti sejak aku dlm perut mak aku lg, sblum aku melihat dunia..hahaha..so salah siapa?..xde salah sape2 pon..ngok ngek!!.
  • memluang masa b'sama2 gitar aku, mempuitis cord lagu2 baru..hehe..musician wanna be.. (=
  • penonton muvies yg setia.. aku tgk la muvies2 yg rs2 aku nk tgk lg..biar la lima puluh kali pon, aku ttp nk tgk jgk!!.. =P
  • .hujung minggu muda mudi?..ape yg korg slalo buat..aku buat je lah ape yg muda mudi buat.i'm following the flowwwwww~wewewe...hehe..
  • ape lg ek?..hurmmmm...nti aku update lg..hahaha



After this, next up coming posting with dr MAYA.she is a surgeon..so next posting is the
'chirurgiae'..
i'm hoping that i will do better in this posting..insyallah.. =)

2 comments:

Elsa Soraya Othman said...
This comment has been removed by the author.
.FIR said...

bukan malas nk update..cume internet mcm "tahik",lembik2 gitu!!..ahahaha.. =P