Monday, March 9, 2009

Nie keje mu..hehe



Currently i'm listening to SNSD..
I fall in love with them..
so sick with it..
any meds?
~SNSD - Gee~


Aku bangun pagi2 indah ni, ditambah pulak dengan pening2 kepala aku yang hampir-hampir menenggelamkan misi aku bangun di kala pagi, aku tetap bangun juga. Mengendahkan pening kepala aku kerana ada kelas pagi ini. I've got ward round to attend. Unfortunately, bila aku dah bgn,plus siap2 dgn bergaya mcm James Bond, aku dapat message, ward round dah nk abis.Seab apa dah nk abis?.sebab aku siap-siap smua jam telah menunjukkan waktu sekarang pukul 8.30am.huhu.Aku balas balik message td,bertanyakan kenapa dah habis?lalu ku terima jawapannya, "round stat pkl 7.40am".adoyai,tersentap aku seketika.7.40 am?.Haisshhh..di kala itu ku masih enak dibuai mimpi.haha.Maka, selepas ini, enggan mahu atau endak, aku harus bersiap2 sebelum 7.40am.Insyalah

Maka di kala pagi indah ini, aku tiada kelas, dengan itu aku isi masa aku dgn mencoret segala apa yang aku boleh coretkan di dalam blog aku ini.

Baru-baru ini, aku hadiri majlis hari jadi aweks rumate aku.haaaaa..besh la jugak.sebab ape dia besh?.hehe.sebab we had it in theme of ROCK STEADY (ikot tema,smua pakai baju hitam,kalau anda perasan,hehe..tp ake yang steady,haaa itu kita x tahu.) plus makan malam itu, disajikan chicken chop plus desert ala-ala CANDLE LIGHT DINNER gitu!!..aku mana penah makan ala-ala CDL nie.xkuase haku..klu ad pon time-time blackout electric.haa so kena la pasang lilin.haha. Majlis ni berlangsung kt Restoran Cherita. Aku pon at 1st time baru tahu ada restoran ini kt Kota Bharu. Mana nk perasan doh, t'letak kt chorot-chorot bangunan membangun di KB, so xbape nk pasan la sblm ini.huhu.Baru-baru ini ada senior aku bertanya lokasi restoran ini, tp sori beb aku mmg lemah klu nk recall tempat-tempat ni.aku lemah sikit bab2 map nie.huhu.so jawapannya "aku xhingat la".hahaha.

birthday gurlz..hepi bday =)
(nie la aweks rumate aku, opss!)






aku suke pic nie..ghehe. =)

* sori sesangat sebab aku xletak pic restoran nie (perlu letak ke?ntah..)..aku jes men letak je gambo2 yang aku ada..hope it's a memorable moment for me & all my friends.


Ini link aku copy dari post elsa blog. =)
So sambil2 minum kopi, boleh cicah biskut.haha.
So lets begin:
  • Your view on yourself:
You are intelligent, honest and sweet. You are friendly to everybody and don't like conflict. Because you're so cheerful and fun people are naturally attracted to you and like to talk to you.

  • The type of girlfriend/boyfriend you are looking for:
You are a true romantic. When you are in love, you will do anything and everything to keep your love true.
  • Your readiness to commit to a relationship:
You are ready to commit as soon as you meet the right person. And you believe you will pretty much know as soon as you might that person.
  • The seriousness of your love:
Your have very sensible tactics when approaching the opposite sex. In many ways people find your straightforwardness attractive, so you will find yourself with plenty of dates. (plenty of dates?.cam tipo jek..ahakz)
  • Your views on education:
Education is very important in life. You want to study hard and learn as much as you can. (ini btol btol btol..)
  • The right job for you:
You're a practical person and will choose a secure job with a steady income. Knowing what you like to do is important. Find a regular job doing just that and you'll be set for life.
  • How do you view success
You are afraid of failure and scared to have a go at the career you would like to have in case you don't succeed. Don't give up when you haven't yet even started! Be courageous. (I will be more courageous..ahakz)
  • What are you most afraid of:
You are afraid of having no one to rely on in times of trouble. You don't ever want to be unable to take care of yourself. Independence is important to you. [hurm..aku dh cukup independence.but w/o my parents, i'm lost =(]
  • Who is your true self:
You are mature, reasonable, honest and give good advice. People ask for your comments on all sorts of different issues. Sometimes you might find yourself in a dilemma when trapped with a problem, which your heart rather than your head needs to solve. (org kata ikot hati mati, ikot nafsu lesu..so aku amek kata-kata itu sbgai pedoman)


1 comment:

Elsa Soraya Othman said...

yay!! finally fir update jugak blog die :P hehehehe. oh i love dat pic too fir! nampak meaningful & lighting pun cantik ;)

keep on updating ur blog k, love to read seorang bakal doktor menulis. he he.